Waar kun je het beste aandelen kopen?

Aandelen kopen is vergelijken met tegenwoordig relatief makkelijk. Zeker vergeleken met vroeger toen je voor aandelentransacties nog in persoon naar de bank moest reizen. nu gaat alles uiteraard via internet, via online brokers. Er zijn echter zoveel aanbieders Dat het soms moeilijk is om door de bomen nog het bos te zien in het Brokerwoud.

De Checklist

Voordat je een Broker kunt kiezen en aandelen kan kopen, zal je voor jezelf eerst vier vragen moeten beantwoorden:

  1. Je financiële doel: Hoeveel wil je verdienen?
  2. hoe snel wil je dit doel behalen?
  3. Hoeveel risico kan je je hierbij veroorloven?
  4. Hoeveel geld wil je investeren?

De keuze

Wanneer je dit duidelijk hebt voor jezelf kun je een online broker gaan kiezen die het best past bij jouw wensen. Op broker24.nl kun je alle grotere brokers met elkaar vergelijken om te zien welke het best bij je past. Ook kun je daar informatie vinden over alle brokers, zoals kosten van de service en eventuele transactiekosten. Dit alles voorzien van rekenvoorbeelden, Duidelijker kan het niet. Zo begeleid de site je bij je eerste stappen als belegger.

Je bent dan klaar om aandelen uit te gaan kiezen en te laten kopen. Het is altijd aan te raden klein te beginnen om eerst een beetje een feeling te ontwikkelen voor het beleggen in effecten. Hoe dan ook, met broker24.nl aan je zijde, zullen die eerste stappen een stuk aangenamer zijn.

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin