InDelta

Bij InDelta kun je eenvoudig vermogen opbouwen met veilige indexfondsen. Met één druk op de knop stel je een wereldwijd gespreide beleggingsportefeuille met lage kosten samen. InDelta biedt volledige flexibiliteit; je kunt ineens of maandelijks een bedrag inleggen. Je betaalt geen aan- en verkoopkosten en belegt geheel automatisch. Een rekening open je al vanaf 1 euro. 

InDelta heeft zelf negen unieke indexfondsen (gelijk-gewogen) ontwikkeld die samen het hele beleggingsuniversum vertegenwoordigen.

InDelta is een vernieuwende beleggingsinstelling en ruim 14 jaar gespecialiseerd in producten voor vermogensopbouw en het beheren van beleggingsfondsen. De ambitie van InDelta is om simpele en verantwoorde beleggingsoplossingen aan te bieden tegen uitzonderlijk lage kosten. Voor iedereen en elk doel. Zij willen daarmee de strijd aan gaan met banken en vermogensbeheerders.

Kosten

InDelta heeft uitzonderlijk lage kosten. Jouw vermogen kan zo optimaal groeien. De kostenstructuur is volledig transparant. Je weet precies waar je aan toe bent. 

Beheerkosten0,50% per jaar
Overige fondskosten0,07% per jaar
Aan- en verkopenGratis
Aanhouden rekeningGratis
Minimale inleg1 euro
kostentabel van InDelta

Alle kosten worden verrekend in de koers van de indexfondsen. Hier hoef je niets voor te doen. De overige fondskosten (0,07%) hebben betrekking op de uitvoering van het beleggingsbeleid en om dividendlekkage te voorkomen. De indexfondsen hebben een bijzondere fiscale status waardoor de ingehouden belasting op dividenden grotendeels terugstroomt. Dit levert jaarlijks ongeveer 0,35% extra rendement op. In jouw voordeel dus.

Mogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden om een portefeuille met InDelta Indexfondsen samen te stellen. Je kunt zelf een verdeling over de 9 indexfondsen bepalen of kiezen voor 1 van 3 modelportefeuilles (Offensief, Neutraal, Defensief). Zo heb je altijd een portefeuille die bij je past. Op elk gewenst moment kun je gratis de portefeuille aanpassen. Je houdt altijd volledige controle en flexibiliteit.

Je kunt ineens en/of maandelijks een bedrag inleggen. InDelta belegt jouw stortingen automatisch en gratis volgens de gekozen samenstelling. Jouw beleggingsplan wordt uitgevoerd zonder dat je er omkijken naar hebt.

InDelta is voor iedereen toegankelijk. Voor ieder doel en zonder minimum inleg. Naast enkelvoudige en en/of rekeningen biedt InDelta ook rekeningen aan voor kinderen, bedrijven, stichtingen en verenigingen. Een rekening open je slechts in 5 minuten en is geheel kosteloos.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Eenvoud
  • Lage kosten, geen aan- en verkoopkosten
  • Wereldwijd gespreid beleggen in gelijk-gewogen indexfondsen
  • Automatisch (maandelijks) beleggen
  • Modelportefeuilles voor ieder doel

Nadelen

  • Alleen online informatie beschikbaar
  • Geen beleggingsadvies

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin