MEXEM

mexem logo

Met het wereldwijde beleggingsplatform MEXEM kunnen ook particulieren wereldwijd beleggen. Met dit beleggingsplatform kun je in 33 landen en op meer dan 135 beurzen. Je kunt bijvoorbeeld beleggen in Canada, India, De Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Er kan belegd worden in praktisch alle soorten beleggingen. Je kunt dus onder ander beleggen in aandelen, obligaties, opties, futures en valuta, metalen en turbo’s.

Beleggen bij MEXEM

Bekijk de mogelijkheden bij de Broker MEXEM vandaag nog.

De kosten van het beleggen met MEXEM

Het openen van een rekeninggratis
De beheerkosten0,00 %
Order van € 1.000€ 1,80
Order van € 5.000€ 3,00
Minimaal in te leggen bedrag€ 1,00

Voor- en nadelen

  • De kosten zijn laag.
  • Er zijn veel rapportagemogelijkheden.
  • Voor beginners is er online begeleiding.
  • Omdat de beleggingsrekening losstaat van MEXEM is deze beleggingsrekening veilig als MEXEM failliet gaat.
  • Het duurt wel enige tijd voordat je alle mogelijkheden van dit beleggingsplatform goed kunt gebruiken.
  • Weinig educatiemogelijkheden.

Eenvoudig beleggingsbeslissingen nemen

Met het handelsplatform MEXEM kunnen eenvoudig om rapporten en analyses samen te stellen. Die rapporten en analyses maken het mogelijk om de juiste beleggingsbeslissing te nemen. Je kunt bijvoorbeeld de tool risicomanagementplatform gebruiken. Deze tool geeft je inzicht in hoeveel risico je loopt met jouw beleggingen. Een andere handige tool is Smart Routing. Wil je een specifiek aandeel kopen? Dat zoekt deze tool uit waar je dat kunt doen voor de laagste prijs.

Online begeleiding door een relatiemanager

Behoor je tot de MEXEM elite beleggingsgroep? Een relatiemanager ondersteunt jou dan bij het doen van beleggingen. Hij kan je ook alles over het platform leren. Je kunt dan beter de juiste keuzes maken wat betreft jouw beleggingen.

Veel gestelde vragen over MEXEM

Is het moeilijk om een beleggingsrekening te openen?

Op de website van MEXEM kan eenvoudig en snel een account worden aangemaakt. Het enige wat je hoeft aan te geven om een account aan te maken zijn je naam, e-mail en telefoonnummer. Je krijgt ook nog te maken met een US Clearing. Dit levert doorgaans geen problemen op. Ontstaan er toch problemen? Dan word je bijgestaan door een medewerker van MEXEM. Het aanmaken van een account is gratis. Ook het gebruiken van de software en de tools is gratis.

Is MEXEM geschikt voor beginnende beleggers?

Door zijn uitgebreide beleggingsplatform is MEXEM vooral geschikt voor actieve en gevorderde beleggers. Je hebt als belegger, dus ook als beginnende belegger, wel een eigen accountmanager. Heb je je aangemeld? Dan kun je middels een demoaccount kennismaken met het handelsplatform. Bovendien is er de mogelijkheid van coaching via een externe aanbieder.

Is het veilig om een beleggingsrekening bij MEXEM te openen?

Deze broker staat onder toezicht van de AFM. Gelet op het vestigingsland Cyprus valt deze broker echter onder het toezicht van Cyprus. Toch is dat geen probleem. MEXEM maakt namelijk ook deel uit van het Amerikaanse Interactive Brokers, met als gevolg dat het bedrijf ook wordt gereguleerd door de Amerikaanse SEC, FNC en FINRA. De beleggingsportefeuille wordt bewaard op een aparte rekening. Bovendien is jouw portefeuille tot een totaal van 30 miljoen dollar verzekerd. Ool jouw cash reserve wordt apart bewaard. Stortingen op de beleggingsrekening worden gedaan via Europese banken. Voldoende aanwijzingen dus om MEXEM te beschouwen als een veilige broker.

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin