Binck Fundcoach

Met Binck Fundcoach is het mogelijk om eenvoudig aan je vermogen te bouwen door beleggingsfondsen en ETF’s. De keuze bij Binck is enorm en de fondsen zijn simpel en snel te vergelijken. Ook biedt Binck fondsen aan die bij andere banken niet te verkrijgen zijn. Binck is al jarenlang één van de grootste ‘fondsensupermarkten’ van Nederland en is voortgekomen uit het vroegere SNS Fund Coach.

Kosten

Minimale inleg 20 euro
Kosten beleggingsfondsen 1 euro + 0,15% (min. 8 euro – max. 150 euro)
Kosten ETF’s 1 euro + 0,1% (min. 6 euro – max 150 euro)
Service fee 0,015% p/m, 0,18% p/j (eerste 3 maand gratis)
Periodiek beleggen Geen transactiekosten

Binck probeert de kosten van Binck Fundcoach zo laag mogelijk te houden. Dit doen ze door een vast en transparant tarief te hanteren. Bovendien is het mogelijk om zonder transactiekosten te beleggen bij Binck. Dit kan door periodiek te beleggen, wat inhoudt dat je een minimaal bedrag van 20 euro per maand investeert in een beleggingsfonds of ETF.

De mogelijkheden

Bij Binck Fundcoach is het mogelijk om te beleggen in zowel beleggingsfondsen als in ETF’s, oftewel indexfondsen. Je kunt de keuze maken uit 500 beleggingsfondsen. Wil je gespreid beleggen in een index, zoals de AEX, dan is het mogelijk om in ETF’s te beleggen. Dit kan tegen relatief lage kosten, omdat er geen actief beheer wordt toegepast. Je volgt hiermee de index, zonder dat je deze probeert te verslaan.

Voor- en nadelen

Voordelen Binck Fundcoach

  • Transparante tarieven
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Uitgebreide ondersteuning
  • Beleggen vanaf 20 euro
  • Ruime keuze uit fondsen
  • Geen transactiekosten bij periodiek beleggen

Nadelen Binck Fundcoach

  • Voor beginners te veel keuze
  • Bijkomende beheerkosten
  • Geen advies door Binck
  • Portefeuillesamenstelling niet altijd even transparant

Veel gestelde vragen over Binck Fundcoach

Hoe begin ik met beleggen bij Binck?

Net als bij veel andere zaken is bij beleggen het begin vaak het lastigst. Daarom probeert Binck beginnende beleggers op alle manieren op weg te helpen, zodat je met zekerheid een rekening kunt openen.

Waarin kan ik bij Binck beleggen?

Binck is een soort supermarkt: je hebt bij Fundcoach keuze uit meer dan zeshonderd ETF’s en beleggingsfondsen. Via de fondsenvergelijker vindt je als belegger het fonds dat het beste bij je past.

Helpt Binck mij met beleggen?

Via de Klantenservice & Ordedesk is Binck bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Binck helpt je graag en je krijgt ondersteuning wanneer je daar om vraagt. Binck geeft echter geen advies: je maakt te allen tijde je eigen keuzes.