TradersOnly

TradersOnly werd opgericht door Maarten Verheyen, een populaire blogger over financiële zaken. Deze broker richt zich vooral op de actieve belegger en is gespecialiseerd in optiebeleggen. Een belegger die slechts af en toe een transactie doet wordt geadviseerd zich bij een andere broker aan te sluiten. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid door overnames. In 2016 fuseerde TradersOnly met de Trader’s Groep en eerder al werd het beleggersplatform Tradzster over, dat is bedoeld voor automatisch beleggen. TradersOnly maakt gebruik van het platform van Interactive Brokers. Dit is het meest gebruikte en meest professionele platform voor online beleggers.

De kosten

Waarde aandelen Kosten
€ 1.000 Gemiddeld € 12,20
€ 5.000 Gemiddeld € 23,00
€ 10.000 Gemiddeld € 33,80

TradersOnly is niet meer de goedkoopste online broker in Nederland. Die eer valt te beurt aan DEGIRO. Maar desondanks azijn de prijzen bij TradersOnly zeer aantrekkelijk en hiervoor kun je gebruik maken van een professioneel handelsplatform en veel aanvullende diensten. Je betaalt voor een aandelentransactie op EuroNext 6 euro kosten. Een transactie op de markt in de VS kost 5 euro. Voor opties betaal je € 1,70 aan kosten en voor turbo’s € 5,40.

De mogelijkheden

Je kunt als belegger bij TradersOnly handelen in een breed pakket aan mogelijkheden. Aandelen, opties, CFD’s en forex zijn beschikbaar. Het platform van Interactive Brokers is één van de meest professionele platforms die momenteel beschikbaar zijn. Je kunt handelen via de browser op je computer of laptop. Voor gebruik op je smartphone of tablet is er een app beschikbaar voor zowel iOS als Android. Voor beide platforms geldt dat ze zeer uitgebreide mogelijkheden hebben. Dit is handig voor ervaren beleggers. Heb je wat minder ervaring dan zal het misschien wat langer duren voordat je het systeem hebt doorgrond.

Voor- en nadelen

Voordelen van TradersOnly

  • TradersOnly biedt een zeer uitgebreid pakket aan handelsmogelijkheden
  • Er is een uitgebreid educatieprogramma beschikbaar
  • Interactive Brokers, het platform van TradersOnly, is zeer betrouwbaar

Nadelen van TradersOnly

  • Het platform van TradersOnly is wat lastiger te doorgronden voor beginners
  • De mobiele app is niet zo gebruikersvriendelijk vanwege de vele mogelijkheden

Veel gestelde vragen over TradersOnly

Hoe is de klantenservice te bereiken?
Je kunt de klantenservice op werkdagen tot 22.00 uur bereiken. Dit kan telefonisch of per e-mail. Je kunt ook gebruik maken van de online chatfunctie. De klantenservice is zeer professioneel. Je krijgt ook op technische vragen over het handelsplatform uitgebreid en deskundig antwoord. Dit geldt ook voor administratieve vragen.

Voor welke belegger is TradersOnly geschikt?
TradersOnly is alleen bedoeld voor de actieve belegger. Op de website wordt nadrukkelijk aangegeven dat deze broker niet bedoeld is voor mensen die slechts af en toe een transactie doen en de financiële markt niet actief volgen. Zij kunnen beter hun heil elders zoeken. Maar ben je een actieve belegger dan is TradersOnly een broker die je zeker in overweging kunt nemen.

Op welke markten kun je handelen via TradersOnly?
Er zijn eigenlijk geen beperkingen. TradersOnly geeft toegang tot maar liefst honderd markten verspreid over 22 landen over de hele wereld. Je kunt op de website een overzicht vinden van de markten die beschikbaar zijn.

Ervaringen van gebruikers
Verzenden
User Review
3 (1 vote)