Top 5 Brokers Maart 2024

Wij zetten de beste online brokers van Nederland voor je op een rijtje, zodat je makkelijk kunt vergelijken welke het beste aansluit bij je wensen als belegger. Zo kijken we naar de kosten en de diensten die aangeboden worden (platform, beleggingstools, educatiemogelijkheden, portefeuille). 

1. EasyBroker

Beoordeeld met een 3,9 op TrustPilot

NIEUW OP BROKER24

 • Meest gekozen CFD- en Forex Broker ūü•á
 • Gratis Demo-account
 • Beoordeeld met een 3,9 op TrustPilot
 • O.a. Aandelen & ETF’s

2. eToro

eToro

Beoordeeld met een 4,3 op TrustPilot

 • Mogelijk bekendste broker in Europa
 • Aandelen kopen tegen 0% commissie
 • Beoordeeld met een 4,3 op TrustPilot
 • Open een Gratis Demo-account
 • Populair onder Crypto-Beleggers

3. DEGIRO

degiro

Beoordeeld met een 4,1 op TrustPilot

BEKENDSTE in NL

 • Bekendste broker in Nederland (2.5m+ klanten)
 • Lage tarieven om aandelen te kopen
 • Beoordeeld met een 4,1 op TrustPilot
 • Tijdelijke actie: 100 euro transactietegoed
 • Aandelen, obligaties, opties en meer. Geen CFD’s
degiro

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen

Handigheidje! Probeer demo-accounts bij minstens 2 aanbieders. Zo kun je gebruik maken van alle voor- en nadelen van de gebruikte demo-accounts. Op termijn zul je een voorkeur ontwikkelen en zul je gebruik maken van deze tool.

Of je nu nieuw bent in beleggen, of al veel ervaring hebt; in de wereld van online brokers is er nog van alles te ontdekken. Er zijn verschillende platforms om op te handelen, verschillende soorten effecten waaruit je kunt kiezen, en een veelheid aan tarieven en diensten. Vooral de tarieven van verschillende aanbieders kunnen nogal eens verwarrend zijn. Wij zetten ze helder op een rijtje, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken.

Transparant
we zijn altijd eerlijk over eventuele kosten van aanbieders.

Actueel
We zorgen ervoor dat er iedere week updates plaatsvinden.
Kostenloos
Iedereen mag gratis gebruikmaken van Broker24.nl. We vergelijken alleen.

Een online broker, ofwel internetbroker, ofwel online belegger, is een financi√ęle instelling die gespecialiseerd is in de handel in effecten. Daarin verschillen ze van een bank, omdat een bank een breder spectrum aan diensten aanbiedt: naast effectenhandel kun je bij een bank ook terecht voor een normale bankrekening, sparen, lenen, verzekeren, enzovoorts. Dit geeft internetbrokers een streepje voor als het gaat om de handel in effecten, omdat zij hier vaak meer expertise in hebben en omdat zij lagere tarieven bieden.

De handel in effecten, zoals een online broker die faciliteert, is erg gebaat bij de technische mogelijkheden van het internet. Dit mes snijdt aan twee kanten: aan de ene kant is het nu mogelijk om razendsnel orders te plaatsen op allerlei beurzen over de hele wereld. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Aan de andere kant is het dankzij het internet gemakkelijker dan ooit om in te stappen als particuliere belegger: je kunt via een web interface gewoon van achter de pc (of met je smartphone of tablet op de bank) handelen in effecten. Zo gemakkelijk was beleggen nog nooit.

degiro

Beoordeeld met een 4,1 op TrustPilot

 • Meest gekozen op Broker24 ūü•á

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen

Hoe kies je de beste broker?

Belangrijk is om te kijken naar alle kosten die online brokers in rekening brengen. Om het vergelijken wat gemakkelijker te maken voor je, hebben we hieronder een rekenvoorbeeld uitgewerkt. Andere factoren hangen af van je persoonlijke situatie. Wil je graag veel ondersteuning? Kijk dan ook hoeveel je hiervoor betaalt. Welke platform(s) gebruikt de online broker? Hoe betrouwbaar zijn deze? Wat zijn de technische mogelijkheden? Hoe zit het met de klantenservice? Dit zijn allemaal factoren die je keuze kunnen be√Įnvloeden.

Kosten van online effectenhandel vergelijken

Online brokers kunnen allerlei kosten in rekening brengen als je kiest om bij hen te beleggen. Zo zal je altijd transactiekosten moeten betalen. Daarnaast is het mogelijk dat je betaalt voor koersinformatie, het in bezit hebben van effecten (bewaarloon) en het uitkeren van dividend. Het internet heeft enorm bijgedragen aan de daling van deze kosten. Zo worden aandelen niet meer fysiek opgeslagen en is bewaarloon dus grotendeels overbodig. Toch ze deze kosten er nog steeds.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken?

De kosten van online handelen in effecten zijn een belangrijk onderdeel waar je zeker goed op moet letten als je internetbrokers gaat vergelijken. Toch zijn er nog andere aspecten waarin ze zich kunnen onderscheiden. Een deel hangt af van je persoonlijke wensen en situatie. Wil je zeer actief de beurzen opgaan, of slechts een klein aantal transacties per maand? Op welke beurzen wil je handelen, en in welke producten? Waar krijg je de beste ondersteuning en service? Het antwoord op al deze vragen bepaalt welke broker goed bij je past.

Waarom lopen de transactiekosten zover uiteen?

Als je gaat vergelijken met het rekenvoorbeeld hierboven, zie je dat er grote verschillen zijn in de tarieven die je voor verschillende beleggingsproducten moet betalen. Dit kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Een hoger tarief betekent minder rendement, maar mogelijk staat daar veel meer zekerheid, expertise of een hoog servicelevel tegenover. Bedenk dat handelen in effecten altijd speculeren is en een risico met zich meebrengt: het rendement wordt zeker niet alleen bepaald door de bijkomende kosten. Wel kun je, op basis van inzicht in de kost, zelf beoordelen welke producten je het liefst bij welke brokers verhandelt.

Waarom moet ik soms bewaarloon betalen?

Vroeger werden aandelen op papier uitgegeven. Deze moesten dan ook fysiek bewaard worden. De bank bracht hier kosten voor in rekening: het bewaarloon. Tegenwoordig ben je digitaal eigenaar van een aandeel en is een bewaarloon voor de opslag van een stuk papier dus niet meer nodig. Wel kost het enige reken- en opslagcapaciteit, maar die kosten zijn veel lager. Toch brengen sommige brokers dit bewaarloon nog in rekening, soms extra voor buitenlandse aandelen. Daar kun je extra op letten bij het vergelijken. Als je een behoorlijke portefeuille hebt met veel transacties, vallen de kosten van het bewaarloon echter relatief mee.

Hoe worden de transactiekosten bepaald?

Het werk van een online broker bestaat voor het grootste deel uit het faciliteren van effectenhandel op het internet. Daarom berekenen ze de kosten aan jou door. Meestal zijn deze opgebouwd uit een vast bedrag, plus een bepaald percentage aan opslag, soms tot een maximum. Daarnaast zijn er soms staffelkortingen op grote aantallen transacties, zoals bij Binck. Transacties in het buitenland zijn meestal duurder, met uitzondering van de Europese beurzen van Amsterdam, Brussel, Parijs en Lissabon. Deze werken namelijk samen als Euronext, met exact dezelfde kosten voor brokers. Dit is niet overal zo, dus vergelijken loont.

Hoe maak ik geld over om mee te handelen?

Bij online brokers heb je een eigen rekening, meestal gekoppeld aan een vaste tegenrekening. Dit is bijna altijd je eigen bankrekening. Je maakt gemakkelijk geld over naar de rekening van je broker, bijvoorbeeld via iDEAL, maar je kunt ook handmatig geld overmaken. Dan duurt het uiteraard wel langer voor je met je geld kunt handelen. Meestal kun je alleen geld van een privérekening overmaken, als je een privé-account hebt om te beleggen.

In wat voor soort effecten kan ik allemaal handelen bij online brokers?

Handelen in effecten kan in aandelen en obligaties, maar ook in afgeleide producten (derivaten). Er zijn zeer veel derivaten op de markt, met een toenemende mate van complexiteit. Het is dan ook aan te raden alleen in derivaten te handelen als je weet wat je doet en wanneer je jezelf goed hebt verdiept in het product. Voorbeelden van derivaten zijn opties, futures en swaps. Dit zijn allemaal producten die betrekking hebben op transacties tussen derden, waardoor ze iets complexer en risicovoller zijn. Dit maakt ze aantrekkelijk voor de meer ervaren, avontuurlijke belegger.

Wat zijn derivaten precies?

Door de financi√ęle crisis van 2007 tot 2011 zijn derivaten veel negatief in het nieuws gekomen. Banken werden ervan beschuldigd financi√ęle producten zo ingewikkeld in elkaar te zetten, dat ze onbegrijpelijk werden voor klanten en meer risico droegen dan de klant dacht. In het begin stelt een derivaat een waarde vast voor een mogelijke, toekomstige transactie. Het is bijvoorbeeld het recht om een aandeel voor een vaste prijs te verkopen. Dat is een goede investering, als je verwacht dat de prijs flink daaronder zal gaan dalen. Maar derivaten kunnen ook veel ingewikkelder zijn. De lessen van de kredietcrisis blijven dus van kracht: handel alleen in derivaten die je volledig begrijpt.

Waarom is educatie belangrijk bij beleggen?

Om de beste beleggingskeuzes te maken, is het belangrijk om te weten wat je doet. Dat kost veel tijd en moeite. Daarom laten veel mensen het beleggen over aan een expert, maar het kan ook een leuke hobby zijn. Een broker die je veel mogelijkheden biedt om meer te leren over beleggen, en er zo beter in te worden, is dan erg aantrekkelijk. Zeker als je een beginnende belegger bent. Beleggen is een erg uitgebreid onderwerp en kan snel zeer ingewikkeld worden. Daar is ieder beetje hulp dan ook welkom, hoe ervaren je ook bent. De onderstaande video maakt binnen één uur duidelijk of beleggen wat voor jou is.

Hoeveel risico kan ik verantwoord nemen met beleggen?

Een van de moeilijkste aspecten is het bepalen hoeveel rendement voor jou acceptabel is en hoeveel risico je bereid bent te nemen. Dat maakt beleggen zeer interessant om zelf te doen. Dit maakt dit het ook ingewikkeld, en je loopt de kans om er geld mee te verliezen. Een gouden regel is dan ook om nooit meer geld te investeren in beleggingen dan dat je kunt missen. De meeste internetbrokers bieden hier echter goede ondersteuning bij en helpen je groeien als belegger, met goede service en educatie. Zo krijg je langzaam steeds meer vertrouwen en kennis om de beste beslissingen te nemen en succesvol te beleggen.

degiro

Beoordeeld met een 4,1 op TrustPilot

 • Meest gekozen op Broker24 ūü•á

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen

Os Jogos de Mesa mais Populares no LeoVegas Brasil

Voc√™ √© f√£ de jogos de mesa? Se sim, voc√™ veio ao lugar certo! Neste artigo, vamos explorar os jogos de mesa mais populares no LeoVegas Brasil, uma plataforma de cassino online que oferece uma ampla variedade de op√ß√Ķes para os entusiastas de jogos de mesa. Se voc√™ est√° procurando por divers√£o, desafio e a chance de ganhar pr√™mios emocionantes, continue lendo enquanto mergulhamos nesse mundo fascinante dos jogos de mesa.

Desde cl√°ssicos como blackjack e roleta at√© jogos modernos como bacar√° e poker, o LeoVegas Brasil tem tudo o que um jogador de mesa poderia desejar. Vamos explorar as regras, estrat√©gias e dicas para cada um desses jogos, para que voc√™ possa aprimorar suas habilidades e aumentar suas chances de sucesso. Al√©m disso, vamos discutir os benef√≠cios de jogar jogos de mesa online, como a conveni√™ncia de poder jogar a qualquer hora e em qualquer lugar, al√©m de desfrutar de b√īnus e promo√ß√Ķes exclusivas. Prepare-se para uma emocionante jornada pelo mundo dos jogos de mesa no LeoVegas Brasil!

Uma vis√£o geral dos jogos de mesa no LeoVegas Brasil

Os Jogos de Mesa mais Populares no LeoVegas Brasil s√£o uma excelente op√ß√£o para os amantes de jogos de cassino. Com uma ampla sele√ß√£o de jogos emocionantes, o LeoVegas Brasil oferece uma experi√™ncia de jogo √ļnica e divertida. Entre os jogos de mesa mais populares, destacam-se o blackjack, a roleta e o p√īquer. Esses jogos cl√°ssicos s√£o conhecidos por sua jogabilidade emocionante e pela possibilidade de ganhar grandes pr√™mios.

O blackjack é um dos jogos de mesa mais populares no LeoVegas Brasil. Neste jogo, os jogadores competem contra o dealer, tentando chegar o mais perto possível de 21 pontos sem ultrapassar esse valor. Com diferentes variantes disponíveis, como o blackjack clássico e o blackjack ao vivo, os jogadores têm a oportunidade de escolher a versão que mais lhes agrada. Acesse o LeoVegas Brasil e experimente o blackjack em https://leovegascasino.org/.

A roleta é outro jogo de mesa popular no LeoVegas Brasil. Com suas rodas giratórias e apostas emocionantes, a roleta atrai jogadores de todo o mundo. Os jogadores podem escolher entre diferentes variantes do jogo, como a roleta europeia, americana e francesa, cada uma com suas próprias regras e probabilidades. Se você está procurando uma experiência de jogo emocionante, experimente a roleta no LeoVegas Brasil em https://playbetano.com/registration/.

Os jogos de cartas mais populares no LeoVegas Brasil

Os jogos de mesa s√£o uma das categorias mais populares no LeoVegas Brasil, oferecendo uma experi√™ncia de cassino emocionante e envolvente. Com uma sele√ß√£o diversificada e emocionante, os jogadores t√™m acesso a uma variedade de op√ß√Ķes para escolher.

Um dos jogos de mesa mais populares no LeoVegas Brasil √© a roleta. Com suas rodadas r√°pidas e a chance de grandes vit√≥rias, a roleta √© um favorito entre os jogadores. Os jogadores podem desfrutar de diferentes varia√ß√Ķes, como a roleta europeia, americana e francesa, cada uma com suas pr√≥prias regras e emo√ß√Ķes.

Al√©m disso, o blackjack tamb√©m √© um dos jogos mais apreciados pelos jogadores no LeoVegas Brasil. Com suas estrat√©gias e decis√Ķes estrat√©gicas, o blackjack oferece uma experi√™ncia desafiadora e emocionante. Os jogadores podem testar suas habilidades contra o dealer em diferentes varia√ß√Ķes do jogo, como o blackjack cl√°ssico e o blackjack ao vivo, onde podem interagir com outros jogadores e um dealer real em tempo real.

Os jogos de roleta mais procurados no LeoVegas Brasil

Os jogos de mesa s√£o extremamente populares no LeoVegas Brasil, oferecendo aos jogadores uma experi√™ncia emocionante e divertida. Entre os jogos mais populares est√£o o blackjack e a roleta, que s√£o cl√°ssicos dos cassinos. O blackjack √© um jogo de cartas em que o objetivo √© chegar o mais pr√≥ximo poss√≠vel do n√ļmero 21 sem ultrapass√°-lo. Com diversas varia√ß√Ķes dispon√≠veis, os jogadores podem desfrutar de diferentes estrat√©gias e emo√ß√Ķes a cada partida. J√° a roleta √© um jogo de sorte em que os jogadores fazem suas apostas em um tabuleiro numerado e aguardam o giro da roleta para ver se a bola cai no n√ļmero escolhido. Com suas apostas emocionantes e possibilidade de grandes ganhos, a roleta √© uma op√ß√£o popular entre os jogadores do LeoVegas Brasil.

Al√©m do blackjack e da roleta, o http://blazecasinoslots.com/ Brasil tamb√©m oferece outros jogos de mesa populares, como o p√īquer e o bacar√°. O p√īquer √© um jogo de cartas que combina estrat√©gia e habilidade, onde os jogadores devem formar a melhor combina√ß√£o de cartas poss√≠vel. Com torneios regulares e mesas de diferentes n√≠veis de apostas, o p√īquer no LeoVegas Brasil √© uma op√ß√£o emocionante para os amantes do jogo. J√° o bacar√° √© um jogo de cartas em que os jogadores apostam na m√£o do jogador ou na m√£o do banqueiro, buscando alcan√ßar um valor pr√≥ximo de nove. Com suas regras simples e emo√ß√£o constante, o bacar√° √© uma escolha popular entre os jogadores que buscam divers√£o e possibilidade de ganhos no LeoVegas Brasil.

A popularidade dos jogos de dados no LeoVegas Brasil

LeoVegas Brasil oferece uma ampla sele√ß√£o de jogos de mesa populares para os entusiastas de cassino. Entre os jogos mais populares est√£o o blackjack, a roleta e o bacar√°. O blackjack √© um jogo de cartas emocionante em que os jogadores tentam chegar o mais perto poss√≠vel de 21 pontos sem ultrapassar. Com v√°rias varia√ß√Ķes dispon√≠veis, os jogadores podem desfrutar de diferentes estrat√©gias e emo√ß√Ķes. A roleta √© um jogo cl√°ssico de azar que oferece diversas op√ß√Ķes de apostas e promete muita emo√ß√£o. Os jogadores podem apostar em n√ļmeros individuais, cores ou combina√ß√Ķes, tornando cada rodada √ļnica e cheia de suspense. O bacar√° √© um jogo de cartas de alto n√≠vel que atrai jogadores experientes. Com regras simples, os jogadores apostam na m√£o do jogador ou na m√£o do banqueiro, tentando prever qual delas ter√° um valor mais pr√≥ximo de 9.

Al√©m desses jogos tradicionais, LeoVegas Brasil tamb√©m oferece outros jogos de mesa populares, como o p√īquer e o sic bo. O p√īquer √© um jogo de cartas estrat√©gico e desafiador, onde os jogadores competem entre si para formar a melhor combina√ß√£o de cartas. Com diferentes variantes dispon√≠veis, como Texas Hold’em e Omaha, os jogadores podem escolher a que mais lhes conv√©m. O sic bo √© um jogo de dados origin√°rio da China, em que os jogadores apostam no resultado de um lan√ßamento de tr√™s dados. Com v√°rias op√ß√Ķes de apostas e pagamentos emocionantes, o sic bo oferece uma experi√™ncia de jogo divertida e cheia de adrenalina. Com uma variedade t√£o grande de jogos de mesa populares, LeoVegas Brasil √© o destino perfeito para os amantes de cassino que buscam emo√ß√£o e divers√£o.

Em conclus√£o, os jogos de mesa s√£o uma escolha popular entre os jogadores do LeoVegas Brasil. Com uma ampla variedade de op√ß√Ķes, desde os cl√°ssicos como blackjack e roleta at√© os mais modernos como Dream Catcher e Monopoly Live, h√° algo para todos os gostos. Al√©m disso, a plataforma oferece uma experi√™ncia de jogo imersiva e emocionante, com gr√°ficos de alta qualidade e recursos interativos. Portanto, se voc√™ √© um f√£ de jogos de mesa, n√£o deixe de conferir a sele√ß√£o incr√≠vel dispon√≠vel no LeoVegas Brasil e desfrutar de horas de divers√£o e entretenimento.