Top 5 Beste Beleggingsapp

gerald de boer

Door: Gerard de Boer (laatste update op: 14 september 2021)

Een overzicht van de aandelen apps, met score en toelichting door Gerard de Boer.


Handelen op de beurs gebeurt allang niet meer via telefonisch contact. Met één tik op je mobiele telefoon kun je aandelen kopen en verkopen. Het is dan ook niet voor niets dat de beleggingsapp steeds populairder wordt. Vanaf je mobiele telefoon kun je eenvoudig beleggen en wordt je op de hoogte gehouden van veranderingen op de beurs. Maar welke beleggingsapps zijn er allemaal? En welke app is het beste voor beginners? In onze Beleggen Apps Gids 2021 nemen we je mee in de wereld van mobiele handelsapps. Op basis van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid hebben wij een top 5 samengesteld, zodat jij zelf kunt bepalen welke app het beste bij je past.


Beste App om aandelen te kopen

Rating door Broker24

Plaats 1: DEGIRO

degiro app

In onze top 5 beleggingsapps staat de DEGIRO mobiel beleggen app met stip op nummer 1. Naar onze mening scoort deze app op alle punten van functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid het hoogst van alle beleggingsapps. Deze app biedt zowel de beginnende als de ervaren belegger een complete beleggingservaring. Met toegang tot ruim 60 wereldwijde markten en dankzij een uitgebreide keuze uit meer dan 2 miljoen beleggingsproducten, zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, opties, futures, CFD’s en ETF’s, vervult deze beleggingsapp al jouw wensen en behoeftes.


1. Kosten

Het grote voordeel van de DEGIRO beleggingsapp zijn toch wel de lage kosten die het platform hanteert. De mobiele beleggen app van DEGIRO is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is gratis te downloaden. Het aanmelden bij DEGIRO mobiel beleggen en het openen van een beleggingsrekening zijn vervolgens ook volledig kosteloos. Binnen 10 minuten kun je al beginnen met beleggen en je eerste aankopen doen. Bovendien geld er geen minimale storting. Wel worden er transactiekosten gerekend. Vergeleken met andere brokers is DEGIRO hier erg voordelig in.

Functionaliteit: 10/10

2. functionaliteiten

De DEGRIO beleggingsapp onderscheid zich door de combinatie van het gebruiksgemak en de handelsmogelijkheden. Geld storten doe je eenvoudig en snel via iDeal of Bankoverschrijving. In de app vind je een breed scala aan uitgebreide tools, mogelijkheden en servies. Dit maakt zowel de app als de website zeer gebruiksvriendelijk.

Kosten: 9/10

3. Gebruiksgemak

Tijdens het gebruik van deze app kun je zien dat gebruiksvriendelijkheid bij DEGIRO bovenaan het prioriteitenlijstje staat. In de app kun je gemakkelijk je portefeuille en resultaten inzien. Daarnaast is het plaatsen van koop- en verkooporders eenvoudig en snel te regelen. Daarnaast word je via de app op de hoogte gehouden met relevante nieuwsberichten en is er in de agenda een overzicht te vinden van alle relevante aankondigingen voor de beurs. Al met al maakt het makkelijke gebruik van deze app het voor iedereen mogelijk om mobiel te beleggen.

Gebruiksgemak: 10/10

4. Betrouwbaarheid

Met meer dan 600.000 beleggers kun je ervan uitgaan dat de beleggingsapp van DEGIRO betrouwbaar, veilig en transparant is. Het is dan ook niet voor niets dat DEGIRO 66 internationale broker awards heeft gewonnen. Wij kunnen dan ook met een gerust hart zeggen dat de DEGRIO beleggingsapp erg hoog scoort op betrouwbaarheid. Beleggingen bij DEGIRO zijn veilig door middel van het zogenaamde beleggerscompensatiestelsel.

Betrouwbaarheid: 9/10


Onze score voor de DEGIRO beleggingsapp

Alles bij elkaar opgeteld is naar onze mening – en dat zal geen verrassing zijn – de DEGIRO beleggingsapp de beste app die momenteel op de Nederlandse markt te vinden is. Alle tools, services en mogelijkheden maken deze app tot een beleggingsapp die zowel bij de beginnende belegger als de ervaren handelaar zeker in de smaak zal vallen. Voor veel mensen is dit de nummer 1 app, en dat geldt ook zeker voor ons.

Voordelen

 • Zeer lage tarieven bij transacties
 • Zeer gebruiksvriendelijk, transparant en betrouwbaar
 • Veel functionaliteiten, zoals uitgebreide tools en services
 • Al meer dan 600.000 beleggers gingen je voor
 • Wereldwijd mobiel beleggen en groot aanbod beleggingsproducten
 • Verkozen tot beste online broker van Nederland
 • Winnaar van 66 broker awards
 • Zeer overzichtelijke app & platform
 • Eenvoudig geld storten via onder andere iDeal

Nadelen

 • Door de razendsnelle groei van DEGRIO zijn er soms software problemen
 • Ook beleggen via de app van DEGIRO brengt risico’s met zich mee
 • Kost tijd om je helemaal in te lezen
336x280

Plaats 2: eToro

etoro app

Op een goede tweede plaats staat wat ons betreft de beleggingsapp van eToro. Met deze mobiele handelsapp van eToro kun je waar en wanneer je maar wilt beginnen met beleggen. Zowel voor beginnende als ervaren handelaren is dit een zeer gebruiksvriendelijke app. Deze beleggingsapp opent niet alleen wereldwijd financiële markten, maar loopt ook voorop in het sociaal handelen. Zoals eToro zelf zeg: “Onze visie is om beleggers met elkaar in contact te brengen. Zo kunnen ze discussiëren, beleggen, leren en financiële kennis delen”. Met het online handelsplatform van eToro kun je beleggen in:

 • Aandelen (Apple, Nike, Facebook, BP, Nintendo)
 • Valuta (USD, EUR, GBP)
 • Indices (NASDAQ, FTSE, DAX)
 • Grondstoffen (olie, goud, zilver, koper)
 • ETF’s (DIA, FXI, GDX)
 • eToro’s product van de volgende generatie: CopyPortfoliosTM – beleggingsstrategieën.

68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te lopen om uw geld te verliezen.
CopyPortfolios is een product voor portefeuillebeheer, geleverd door eToro (Europe) Ltd., dat is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.


1. Kosten

Wil je beginnen met online beleggen? Dan dien je bij eToro een minimale storting van 50 dollar te doen. Je kunt deze storting gewoon in euro’s doen, want het systeem rekent het bedrag automatisch om. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je via de spreads en de overnight fees kosten betaalt om van het handelsplatform van eToro gebruik te kunnen maken. Over het algemeen liggen deze kosten hoger dan bij de meeste andere beleggingsapps. De kosten voor het opnemen van geld zijn bij eToro 5 dollar per transactie.

2. functionaliteiten

De mobiele handelsapp van eToro is zowel voor iOs- als Android-apparaten beschikbaar en is gratis te downloaden. Via deze app word je volledig op de hoogte gehouden van relevante veranderingen op de beurs. Je krijgt realtime meldingen over alle zaken die voor jou van cruciaal belang zijn. Dit helpt je om de juiste handelsbeslissingen te maken. Dankzij de mobiele app van eToro blijf je altijd en overal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kun je via de app eenvoudig alle handelingen uitvoeren die beschikbaar zijn op het platform van eToro.

3. Gebruiksgemak

Met meer dan 1000 verschillende beleggingsmogelijkheden kan iedere belegger gebruik maken van deze app. Het is daarbij uiteraard van belang dat de beleggingsapp hoogt scoort op gebruikersvriendelijkheid. En dat zit bij de mobiele handelsapp van eToro wel goed. Je kunt snel posities openen, waardoor het traden erg makkelijk is gemaakt. Daarnaast kun je gebruik maken van de grafieken voor technische analyses. Ben je zelf nog niet helemaal thuis in de wereld van het beleggen? Via de intuïtieve en innovatieve app van eToro kun je eenvoudig de beste beleggers kopiëren.

4. Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij eToro hoog in het vaandel. Je geld is dan ook altijd veilig bij eToro. Dit komt omdat het geld van klanten op een aparte rekening staat. Bovendien is jouw geld via een garantiefonds verzekerd tot €20.000. Het bijzondere aan eToro is dat zij een online Trading Academy hebben. Dankzij dit platform kun jij als beginnende belegger gebruik maken van verschillende webinars, cursussen en video’s. Door het begeleiden van beginnende beleggers, scoort eToro erg hoog op betrouwbaarheid. Het is dan ook niet voor niets dat het platform van eToro het bekendste en grootste handelsplatform in de wereld is. Wil je de mobiele app van eToro eerst risicoloos uitproberen? Dan kun je gebruik maken van een gratis demoaccount.


Al met al een uitstekende handelsapp

Dankzij de beleggingsapp van eToro gaan er wereldwijde financiële markten voor zowel beginners als ervaren beleggers open. Wat ons betreft scoort deze app zeer hoog op betrouwbaarheid, maar kunnen de functies voor de Nederlandse gebruikers als beperkt worden gezien. Daarnaast is het jammer dat je niet via iDeal stort kan storten. Ondanks deze minpunten vinden wij dat de mobiele handelsapp van eToro op een zeer verdiende tweede plaats staat.

Voordelen

 • Realtime (onvertraagd) meldingen ontvangen over marktgebeurtenissen
 • Je kunt de beste handelaren kopiëren en hen jouw portfolios laten beheren.
 • Gratis demoaccount van $ 100.000
 • De klantenservice is 24/7 bereikbaar
 • Jouw geld is tot €20.000 verzekerd
 • Hoge mate van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid
 • Je kunt als klanten gebruik maken van de Trading Academy

Nadelen

 • Engelstalige app
 • De tarieven liggen hoger dan bij andere brokers
 • Er worden geen Nederlandse aandelen aangeboden
 • Het aanbod van beleggingsmogelijkheden is vergeleken bij andere apps beperkt
 • Geld storten via iDeal is niet mogelijk

Plaats 3: Plus500

plus500 app

De mobiele beleggingsapp van Plus500 is een zeer fijne app die is gericht op de handel in CFD’s. CFD staat voor Contract For Difference. Je speelt hiermee in op een waardestijging of waardedaling van een product zonder hier eigenaar van te worden. Plus500 behoort tot een van de grotere brokers. Daarmee is de app van Plus500 onmisbaar voor iedereen die handelt in CFD’s. Beleggen in CFD’s kent de nodige risico’s. Het grote voordeel van deze app is dat je kunt oefenen met fictief geld. Op deze manier maak je kennis met CFD’s zonder risico’s te lopen.


1. Kosten

De beleggingsapp van Plus500 is snel te gebruiken. Voor het storten van geld, openen van een beleggingsrekening en het volgen van live koersen hoeft je niets te betalen. Je vraagt je misschien af hoe Plus500 dan geld verdient? Dit doen zij door middel van de bid/ask spreak (het verschil tussen de aan- en verkoopprijs). Om te beginnen met handelen moet je een minimale storting van €100 doen. Daarnaast geldt er een bepaald registratieproces. Voordat je kunt beginnen met handelen, dien je verschillende documenten in te dienen, moet je een vragenlijst invullen en moet je een aantal documenten doorlezen.

Alle bijkomende kosten vind je op de website van Plus500.

2. Functionaliteiten

Een belangrijk punt waarmee deze app zich onderscheidt, is dat de app volledig in het Nederlands wordt aangeboden. Hiermee heeft de beleggingsapp van Plus500 zeker een streepje voor op de andere handelsapps van buitenlandse brokers. Daarnaast kun je met deze app oefenen met beleggen. Dit is wat ons betreft een erg fijne functionaliteit. Met €40.000 fictief vermogen krijg je de beginselen van handelen onder de knie en kun je makkelijk een en weer switchen naar echt geld. Daarnaast scoort de Nederlandse helpdesk ook erg goed onder de beleggers.

3. Gebruiksgemak

De beleggingsapp van Plus500 is volledig ingericht zodat het jou aan niets ontbreekt. Het wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt om te kunnen beleggen. Je kunt je geheel gratis en vrijblijvend in de app aanmelden. Heb je de app gedownload? Dan kun je je gratis aanmelden voor een live- of demo-account. Daarnaast zijn de beleggingsmogelijkheden ook erg uitgebreid. Je hebt de keuze uit duizenden beleggingsproducten over de hele wereld, zoals CFD’s, aandelen, cryptocurrency, grondstoffen, valuta’s, ETF’s (trackers) en opties.

4. Betrouwbaarheid

Aangezien Plus500 geen kantoren in Nederland heeft, vragen veel mensen zich af of deze app wel betrouwbaar is. Toch staat Plus500 al jarenlang bekend om haar transparante manier van werken. Het is nu eenmaal zo dat beleggen risico’s met zich mee brengt. Mensen kunnen hun geld verliezen, maar zijn zich niet altijd bewust van dit risico. De mobiele app van Plus500 is erg toegankelijk om te beginnen met raden. Wel is het belangrijk om je goed in te lezen en niet zomaar wat te doen. Plus500 staat onder strenge regulering door de FCA.


Vooral handig als CFD broker

Ondanks dat deze app zeer gebruiksvriendelijk is, is de beleggingsapp van Plus500 vooral geschikt voor de wat meer ervaren CFD traders. Ben je geïnteresseerd in CFD’s? Maar heb je nog geen ervaring? Dan raden wij aan om de demoversie te gebruiken. Plus500 is een mooie app om te leren beleggen en staat dan ook met trots in onze top 5. Ben je niet bekend met CFD’s? Dan is dit niet de beste app om mee te beginnen. Handelen in CFD’s brengt grote risico’s met zich mee.

Voordelen

 • Overzichtelijk en relatief simpel in gebruik
 • Betrouwbaar en innovatief
 • Nederlandstalig platform
 • Demo account om te leren beleggen
 • Groot aanbod aan beleggingsproducten
 • Klantenservice is 24/7 bereikbaar en reageert snel
 • Gratis toegang realtime grafieken en koersen

Nadelen

 • Niet geschikt voor beginners zonder ervaring met CFD’s
 • 76,4% van de beleggers verlies op de handel in CFD’s
 • CFD’s brengen grote risico’s met zich mee
 • Niet geschikt voor lange termijn beleggingen

Plaats 4: BUX Zero

BUX Zero

Ben je nieuw in de wereld van beleggen? Dan is wellicht de app BUX Zero iets voor jou. Deze app richt zich vooral op jonge beleggers, die willen rondkijken en willen leren beleggen. BUX Zero is een relatief nieuwe speler op de markt, maar met een geweldige vormgeving verdient deze mobiele handelsapp zeker een plek in onze top 5.


1. Kosten

De mobiele beleggingsapp van BUX Zero richt zich op elk budget. BUX Zero staat dan ook in het teken van gratis beleggen; je betaalt geen commissie over je transacties. Echter, is er wel een belangrijke kanttekening. Over de zogenaamde basisorder betaal je geen transactiekosten. Dit kunnen zij aanbieden omdat deze order eenmaal per dag wordt uitgevoerd, zodat er heel veel transacties tegelijkertijd worden uitgevoerd. Hierdoor weet je niet precies de exacte prijs waarvoor je het aandeel koopt.

2. Functionaliteiten

Met de mobiele app van BUX Zero kun je eenvoudig je portfolio samenstellen. Bovendien is er een brede keuze uit beleggingsproducten. Of zoals ze het zelf zeggen: “Van Amazon tot Bitcoin, we hebben het!” Met deze app kun je handelen in CFD’s op aandelen, indices, cryptocurrency, grondstoffen en valuta. Daarnaast kom je via deze app terecht in de BUX Trading Community. Hier kun je contact leggen met andere traders om kennis te delen. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om BUX Channels te volgen. Via deze channels leer je alles van ervaren traders.

Een belangrijk voordeel van de BUX X app is de samenwerking met ABN AMRO. Hierdoor kun je gebruik maken van de functie om met een Tikkie te betalen.

3. Gebruiksgemak

BUX X is er zeker in geslaagd om een mooie en spelachtige app te ontwikkelen. Hiermee wordt vooral ingespeeld op de jongere belegger. Ben je een beginnende belegger? Dan biedt deze app ook een demoversie (FUNBUX) aan. Met een volwaardig demoaccount kun je risicoloos de wereld van het traden ontdekken. Ben je klaar voor het echte werk? Dan kun je op elk gewenst moment overstappen van fictief geld naar echt geld.

Je merkt dan ook snel dat gebruiksvriendelijkheid bij deze beurs app hoog in het vaandel staat. De app is zo ingericht dat je makkelijk kunt zoeken naar bedrijven. Wil je bijvoorbeeld beleggen in bedrijven die een duidelijk standpunt hebben over duurzaamheid, gelijke rechten of transparantie? Dan zijn deze bedrijven dankzij de beleggingsapp van BUX X binnen no time gevonden.

4. Betrouwbaarheid

Bij Bux X staat verantwoord en veilig traden voorop. Ondanks dat de app nog vrij nieuw is, zijn er al meer dan 2 miljoen gebruikers in 9 Europese landen. De veiligheid van de app wordt gewaarborgd door het toezicht van de FCA. In Nederland staat BUX X onder toezicht van de AFM en zijn ze aangemeld bij een Kifid registratie, waar je terecht kunt met klachten. Daarnaast wordt de app regelmatig getest door veiligheidsexperts. Met de app zelf zit het dan ook wel goed. Toch kan het handelen met CFD’s erg gevaarlijk zijn. Dit komt omdat BUX X gebruik maakt van een hefboom (multiplier). Ga je akkoord met de voorwaarden van BUX X? Dan moet je rekening houden met hoge risico’s die aan deze transacties zijn verbonden.


Erg mooie app, maar let op de risico’s

De beleggingsapp van BUX X is absoluut de moeite waard om te proberen. De vormgeving van deze app onderscheid zich zeker van de andere apps. De scores op functionaliteit en gebruikersgemak zijn dan ook hoog. Voor iedereen die wil beginnen met beleggen is de FUNBUX ideaal. Voor de meer ervaren traders onder ons is deze mobiele app beperkt. Er zijn minder beleggingsmogelijkheden dan andere brokers. Toch verdient deze nieuwe speler in de brokermarkt definitief een plekje in onze top 5 beste beleggingsapps.

Voordelen

 • Hoge score op vormgeving en gebruikersgemak
 • Spelachtige omgeving waardoor vooral jonge beleggers worden aangetrokken
 • De BUX Trading Community om kennis te delen
 • BUX Channels om van ervaren traders te leren
 • FUNBUX om te oefenen met beleggen

Nadelen

 • Geen desktopversie beschikbaar
 • Hogere kosten vergeleken met andere apps
 • Handelen met een hefboom
 • Beperkte mogelijkheden
 • CFD’s op aandelen
 • Leuk voor de beginner, maar beperkt voor ervaren beleggers
 • Beperkte beleggingsmogelijkheden

Plaats 5: Peaks

peaks app

De app die zeker in onze top 5 hoort, is de mobiele app van Peaks. Peaks is een app van de Rabobank. Toch hoef je geen rekening bij de Rabobank te hebben om deze beleggingsapp te kunnen gebruiken. Peaks onderscheidt zich van de andere handelsapps omdat je met Peaks geld belegt met het wisselgeld. Alle betalingen die je doet worden naar boven afgerond. Vervolgens worden alle afgeronde bedragen om de zoveel tijd belegt via Peaks. Hierdoor beleg je dus al vanaf hele kleine bedragen. Wil je meer beleggen? Dan kun je eenvoudig wat meer geld bijleggen.

1. Kosten

Ook bij Peaks moeten ze geld verdienen. Daarom betaal je als gebruiker van deze app ook kosten. Over het algemeen zijn deze kosten voor gebruikers erg laag. Maar beleg je met een klein bedrag? Dan kunnen deze kosten relatief hoog zijn. Om Peaks te gebruiken betaal je niets: je kunt de app gratis downloaden, gratis een account aanmaken en je betaalt geen kosten om geld te storten of op te nemen. Ook het wisselen van portfolio brengt geen extra kosten met zich mee. Maar welke kosten betaal je dan wel? Dat is afhankelijk van de hoeveelheid geld waarmee je belegt. Beleg je minder dan €2.500? Dan kost dit je €1 per maand. Voor beleggingen boven de €2.500 betaal je 0,5% per jaar. Daarnaast betaal je indirect fonds- en transactiekosten.

2. Functionaliteiten

Met het design van de app zit het wel goed. Als gebruiker zie je binnen een oogopslag hoe je direct aan de slag kunt gaan met beleggen. Daarnaast maakt het beleggen met wisselgeld deze app uniek in zijn soort. Het is een interessante manier van geld verdienen omdat je ongemerkt toch best wat geld kunt inleggen. Een andere leuke functionaliteit van Peaks is dat je altijd geld belegt in duurzame fondsen.

3. Gebruiksgemak

De mobiele app van Peak biedt een erg laagdrempelige manier van beleggen aan. De app is overzichtelijk vormgegeven en makkelijk in gebruik. Het starten met beleggen via Peak is eenvoudig; je hoeft geen kennis te hebben of vragenlijsten in te vullen. Belangrijk om te weten is dat je niet zelf belegt. Je kiest uit voorgeselecteerde portfolio’s die aansluiten bij jouw risicobereidheid. De fondsen waarin je belegt via Peaks zijn indexfondsen. Dit is erg interessant door de goede spreiding en verminderd risico.

4. Betrouwbaarheid

Als je gaat beleggen wil je uiteraard weten of de broker en/of de mobiele app van deze broker wel betrouwbaar is. Bij Peaks hoef je je daar geen zorgen over te maken. Omdat de beleggingsapp Peaks onderdeel is van Rabobank, wordt deze app als zeer betrouwbaar gezien. Je komt dan ook vrijwel alleen maar positieve ervaringen van deze app tegen.


Onze score voor Peaks

De mobiele app van Peak is als beste getest voor mensen die willen beginnen met beleggen. Vooral als je nog niet helemaal weet hoe en wat, kan deze app een leuk begin zijn. Wil je serieus aan de slag met beleggen? Dan is de beleggingsapp van Peaks te beperkt. Daarnaast moet je rekening houden met relatief hoge kosten en lage rendementen. Echt rijk ga je via Peaks dus niet worden, maar voor een leuk zakcentje is dit een ideale manier van beleggen.

Voordelen

 • Beleggen vanaf kleine bedragen
 • Mooie manier om kennis te maken met beleggen
 • Beleggen in duurzame fondsen
 • Indexbeleggen
 • Keuze uit verschillende risicoprofielen

Nadelen

 • Het beleggen doe je niet zelf, maar je kiest uit voorgeselecteerde portfolio’s
 • Relatief hoge kosten
 • Lage rendementen

Wat is de beste beleggingsapp van 2021?

Wat ons betreft, is de mobiele app van DEGIRO de beste beleggingsapp op de Nederlandse markt. Deze app is zowel voor de beginnende belegger als de ervaren trader onmisbaar. Dankzij de vele beleggingsproducten is er voor ieder wat wils en kun je eenvoudig op de beurs instappen. Daarnaast kenmerkt DEGIRO zich door de lage tarieven. Dit maakt deze broker tot één van de voordeligste op de markt.

Als goede tweede beleggingsapp is eToro geëindigd. Ook hier zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt, waardoor iedereen overal en altijd zijn of haar beleggingsportefeuille kan raadplegen. Je wordt namelijk met realtime meldingen op de hoogte gehouden van marktveranderingen. Een nadeel is dat deze app niet in het Nederlands wordt aangeboden. Dit kan voor sommige mensen een belemmering zijn.

Waar de app van Plus500 vooral handig is voor de meer ervaren CFD trader, is de BUX X app gericht op jonge beleggers. Plus500 is zeker een grote speler op de brokermarkt, maar handelen in CFD’s vereist de nodige ervaring en kennis. Wil je beginnen met handelen in aandelen? Dan is de app van BUX X misschien is voor jou.

BUX X is relatief nieuw, maar blijft qua vormgeving zeker niet achter. Wij zijn zelfs van mening dat zij wat betreft design een streepje voor hebben op de rest. Deze app is vooral leuk voor iedereen die nieuw is in de beleggingswereld en eerst een beetje wilt rondkijken. Voor de ervaren beleggers is deze app beperkt en zijn er betere opties.

Dan als laatste, maar zeker niet als minste, komt de app van Peaks. Deze app onderscheidt zich van de rest omdat je belegt met wisselgeld. Het grote voordeel? Je kunt vanaf hele kleine bedragen beleggen. Maar dit is gelijk ook een nadeel; het rendement is een stuk lager dan bij de andere beleggingsapps.