Binck

Beleggingsbroker Binck werd opgericht in 2000 en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf is behalve in Nederland in nog een aantal andere Europese landen actief, waaronder België, Frankrijk en Spanje. In totaal beleggen zo’n 600.000 mensen hun geld via Binck. Binck is in Nederland de grootste onafhankelijke belegger en is zelf beursgenoteerd in Amsterdam. Een betrouwbare belegger dus. Binck is jarenlang de goedkoopste en daarmee ook populairste broker in Nederland geweest. Concurrent DEGIRO is hen voorbij gestreefd als het gaat om het aanbieden van de scherpste tarieven.

De kosten

Waarde aandelen Kosten
€ 1.000 Gemiddeld € 4,40
€ 5.000 Gemiddeld € 8,00
€ 10.000 Gemiddeld € 12,80

Je betaalt bij Binck een vast bedrag per transactie. Als je een telefonische order plaatst komt daar nog eens 5 euro aan extra kosten bij. Maar dat laatste is niet echt nodig want je kunt alles prima regelen via het online platform van Binck. Voor een aandelenorder betaal je 10 euro per transactie. Voor turbo’s zijn de kosten € 7,50 per transactie. Voor aandelen van de Amerikaanse markt betaal je 14 euro per transactie en voor opties € 2,90. Hiermee is Binck niet de goedkoopste online broker, maar de tarieven zijn zeker redelijk te noemen.

De mogelijkheden

Het aanbod bij Binck is zeer ruim. Je kunt beleggen in aandelen, in opties, forex (vreemde valuta, waaronder cryptovaluta), CFD’s en turbo’s. De markten over de hele wereld liggen voor je open, met uitzondering van de Aziatische markt. Je kunt probleemloos handelen over de vrijwel de hele wereld. Je kunt gebruik maken van het online handelsplatform dat zeer gebruikersvriendelijk is. Daarnaast is er een app beschikbaar voor zowel de iPhone als Android telefoons. Ook hiermee kun je prima uit de voeten om je account te beheren.

Voor- en nadelen

Voordelen van Binck

  • Breed aanbod aan handelsmogelijkheden
  • Zeer acceptabele tarieven
  • Gebruikersvriendelijk handelsplatform
  • Uitgebreide educatie

Nadelen van Binck

  • Je betaalt ook voor kleine transacties een relatief hoge vergoeding
  • De Aziatische markt is niet beschikbaar als je handelt via Binck

Veel gestelde vragen

Hoe bereik ik de klantenservice van Binck?
De klantenservice is op werkdagen bereikbaar via de telefoon of per e-mail. Klanten beoordelen de klantenservice van Binck als zeer goed en professioneel. Ook bij complexe vragen wordt de klant goed geholpen. Klanten met beperkte kennis worden geduldig en uitgebreid te woord gestaan.

Heeft Binck educatie voor beleggers beschikbaar?
Ja, als klant van Binck kun je gebruik maken van de kennis van ervaren beleggers. Lees de strategieën van succesvolle beleggers en volg hun tips en adviezen op. Een garantie voor succes zijn ze natuurlijk niet, beleggen blijft een risico in zich hebben, maar je kunt hier zeker je voordeel mee doen.

Welke mogelijkheden heb ik bij Binck?
Je kunt bij Binck kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kunt volledig zelf gaan beleggen. Maar als je dat niet ziet zitten kun je je vermogen ook uit handen geven en het door Binck laten beleggen. Wil je toch liever voor de veilige weg kiezen dan kun je bij Binck ook sparen. Je kunt je geld wegzetten op rekeningen in landen met een hogere spaarrente dan die in Nederland geldt.

Ervaringen van gebruikers
Verzenden
User Review
3.03 (37 votes)