Bux

De broker BUX werkt anders dan andere brokers. BUX maakt handelen in aandelen makkelijk voor beginners. Hoe moet je dan handelen? Je moet bij het handelen gebruik maken van hun BUX app. Bij deze broker moet je dus mobiel beleggen. Bij dit mobiel beleggen kun je gebruik maken van de app BUX Zero.

Beleggen bij Bux Zero

Bekijk alle mogelijkheden bij de Broker Bux Zero

Hoe BUX werkt

Bij deze broker is het tegenwoordig mogelijk om je aan te melden via het internet. In een aantal simpele stappen heb je een account bij BUX.

Daarnaast kun je je ook aanmelden door de BUX app te downloaden op je smartphone. Na het downloaden van de BUX app kun je een account openen. Je moet je persoonlijke gegevens invullen. Vervolgens doe je een test over je kennis en je financiën. Na het uploaden van je ID kun je beginnen met traden.

De app BUX Zero

Zoals je waarschijnlijk wel weet is beleggen dé manier om je vermogen te laten groeien. Helaas komen bij dit beleggen doorgaans veel kosten kijken. Zo moet je bij de meeste banken of brokers een commissie per transactie betalen. Bovendien moet je betalen voor je rekening. Niet zelden is er ook nog een minimale inleg en zelfs verborgen kosten. Dit alles maakt het beleggen minder aantrekkelijk.

Wil je dat ook het beleggen met kleine bedragen interessant wordt? Wil je commissievrij beleggen? Kies dan voor Bux Zero. Waarom? Omdat je met BUX Zero commissievrij kunt beleggen. Let op! Of je met BUX Zero commissievrij kunt beleggen is afhankelijk van de aandelen en van het ordertype.

 • Bij een zero order wordt je order aan het eind van de handelsdag uitgevoerd. Bij dit ordertype is zowel het handelen in Europese aandelen als in Amerikaanse aandelen commissievrij.
 • Bij een marktorder wordt een order direct uitgevoerd tegen de vraagprijs op dat moment. Bij dit ordertype is uitsluitend het handelen in Amerikaanse aandelen commissievrij.
 • Bij een limietorder wordt je order uitgevoerd tegen de prijs die je zelf vooraf hebt bepaald. Ook bij dit ordertype is uitsluitend het handelen in Amerikaanse aandelen commissievrij.

Voor- en nadelen

 • Het is een Nederlandse broker met een website die volledig in het Nederlands is.
 • De broker heeft een licentie van de AFM.
 • Ook de apps van deze broker zijn gereguleerd. Zo heeft Bux Zero een licentie van de AFM.
 • Om te voorkomen dat iemand je gegevens kan inzien of in je account kan komen, is de website van deze broker beveiligd met SSL.
 • Ook de Bux app is goed beveiligd. Bij het testen van de set up wordt gebruikgemaakt van meerdere externe bedrijven. Om fouten uit de app te halen worden er intern bug tests uitgevoerd. Bovendien is al het dataverkeer dat richting de servers gaat versleuteld.
 • Bij BUX is je geld veilig. Stel deze broker gaat failliet. Dan is het geld op je balans beschermd tot een bedrag van 100.000 euro. Bovendien staat je geld op een derden rekening, zodat de broker dit geld niet voor iets anders kan gebruiken.
 • Geld storten kun je heel eenvoudig doen middels iDeal en tikkie.
 • Deze broker waarschuwt beleggers heel duidelijk voor de risico’s die het beleggen met zich mee kan brengen. Beleggers wordt erop gewezen om enkel te beleggen met geld dat ze kunnen missen.
 • BUX Zero is een Nederlandse broker. Daarom valt het onder de toezicht van de Nederlandse Reguleerder; de AFM.
 • Deze broker heeft, vergeleken met andere brokers, een beperkt handelsaanbod. Het aanbod beperkt zich tot de meest populaire indices en aandelen. Bij Bux Zero heb je de keuze uit 1500+ aandelen en ETF’s uit verschillende grote markten.
 • Bij deze broker vind je geen gedetailleerde grafieken,  De BUX-app voorziet niet in grafieken met duidelijke koersontwikkelingen. Met de door BUX aangeboden simpele grafiek is het niet mogelijk om een technische analyse te maken.
 • Er kan niet gehandeld worden via de computer. Professionele handelaren willen kunnen gebruikmaken van geavanceerde handelsmogelijkheden. Dat is niet goed mogelijk via je smartphone.

Veel gestelde vragen over BUX

Hoe kan ik mij aanmelden bij BUX?

Aanmelden bij Bux doe je in 5 stappen:
Stap 1: Je moet de app downloaden.
Stap 2: Vervolgens open je een account.
Stap 3: Je vult je persoonlijke gegevens in.
Stap 4: Je doet een test over je financiën en je kennis.
Stap 5: Na het uploaden van je ID kun je beginnen met traden.

Beleggen bij Bux Zero

Bekijk alle mogelijkheden bij de Broker Bux Zero

Join our email list to receive our latest listings and sales reports

Add your favorite form plugin